POZOR! NASA OBJAVILA NAJVEĆU ZAVJERU I LAŽ IKAD: Evo što vam lažu čitavo vrijeme!

11:06 Insajder 1 Comments

sunce

Što se događa sa Zemljom?
U Parizu se trenutno održava globalni summit zbog, kako mediji pišu, Sudnjeg dana koji navodno prijeti zbog dva Celzijeva stupnja koja su zagrijala Zemlju. Sto i pedeset šefova država svijeta, na tisuće znanstvenika i aktivista povezali su se u navodnoj panici i megalomaniji koja jednako tako navodno ‘spašava svijet’ upravo sada na klimatskom summitu koji traje do 11. prosinca u Parizu.
‘Klimatski Summit: Kako Bill Gates želi spasiti klimu’, naslov je njemačkog Spiegla za članak o početku konferencije u Parizu. ‘Oh, riječ je o budućnosti zemlje’, nastavlja tagesschau.de, dok je vrhunac naslov Helmholtz Research Foundationa koji kaže; ‘Mi spašavamo svijet!’
Zanima vas od čega moćnici spašavaju svijet? Oni kažu zbog jednog ili dva Celzijeva stupnja i nešto malo navodnog viška Co2 koji smeta očito njihovim bolesnim mozgovima, a ne planetu. U ime tog spašavanja do 11. prosinca okupit će se nevjerojatnih 40 tisuća ljudi, a ukupno 195 zemalja svijeta sudjeluje u ‘spašavanju svijeta’, dok će sve te zemlje morati potpisati i “novi univerzalni plan za čovječanstvo”? Ovaj zastrašujući pojam nalazi se u prvom stavku službenog dokumenta koji će formalno gumenim pečatom OBVEZATI sve države članice UN-a ovih dana u Parizu. Riječ je o svjetskoj diktaturi koja se skriva iza tog pojma, a o dokumentu više čitajte ovdje.
Međutim, cijela ta “spika” o zagrijavanju zapravo pada u vodu jer je Magazin Journal of Glacyologie objavio 30. listopada 2015. NASA-inu studiju s najnovijim satelitskim podatcima koji prikazuju da se ledeni pokrov Antarktike širi, a ne da se smanjuje kako su nas dosad uvjeravali. Shodno tome, površina mora zapravo se godišnje povlači za 0,23 mm, a ne da raste za navodnih 0,27 mm kako to druge studije objavljuju i na temelju kojih se stvara vrlo rezolutna Agenda o klimatskim promjenama. Zanimljivo da se nasuprot NASA-ine studije gotovo u isto vrijeme pojavila studija Instituta iz Potsdama koja i dalje upozorava na kritično otapanje leda. Neki znanstvenici te studije to navodno globalno zatopljenje katastrofično nazivaju novim holokaustom za cijelo čovječanstvo. S druge strane, geolog James Kamis smatra da je cijela priča oko klime najobičniji “fake”, piše statusquo-news.de. To potkrjepljuje činjenicom da je u nekim dijelovima svijeta postalo hladnije, a ne toplije. No, zašto je ovo važno za sve nas?
nasa studij
Zašto je važno da svi znamo istinu o klimatskim promjenama? Istinu koja se skriva? Zašto je Maurice Newman, predsjednik Vijeća za poduzetništvo te savjetnik australskog premijera, Tonyja Abbotta, prije nekog vremena javnosti je rekao, ili bolje rečeno priznao, kako UN trenutno radi na uspostavi Novog svjetskog poretka i to manje ni više, nego preko ‘znanosti’ o klimatskim promjenama. U svojoj kolumni on je napisao: “To je dobro čuvana tajna! Ljudi nemaju veze s klimatskim promjenama. Riječ je o uspostavi Novog svjetskog poretka koji će predvoditi UN. ‘Dodao je kako je pravi cilj stvaranje koncentrirane autorativne političke vlasti koja će pokoriti svijet, i to upravo preko manipulacije o klimatskim promjenama. ”Zašto se to skriva? Zašto se skriva da je Lord Monckton, suradnik Instituta za znanstvene i javne politike (Science and Public Policy Institute – SPPI) koji se bavi klimatologijom i razobličavanjem laži o klimatskim promjenama i globalnom zagrijavanju uzrokovanom djelovanjem čovjeka, uletio na Summit o klimatskim promjenama u Kopenhagenu 2009. i potpuno ga razorio riječima: ‘Svrha UN-a je da dobije vlast nad svim državama članicama. UN su postale korumpirana birokracija i trebalo bi ih pod hitno rasformirati. Klimatske su promjene jedan od mehanizama kojima se učvršćuje njihova vlast i bogatstvo.
UN je ustanovio međuvladin ‘Panel o klimatskim promjenama’ preko svoje “Svjetske meteorološke organizacije” i svojeg “Programa za zaštitu prirodne sredine” koje financiraju ovaj projekt. One su okupljenim znanstvenicima rekle da njihov zadatak nije istraživati klimatske promjene, već da pretpostave da problem s klimom postoji i pronađu ugovore za izvlačenje što veće svote novca od država članica na temelju priče o postojanju problema s krizom koja, kako je danas potpuno jasno, uopće nije niti postojala”, rekao je lord Monckton koji se osvrnuo i na UN-ovu Agendu 21 koju naziva – zlokoban i tajni plan za porobljavanje čitavog svijeta u kojemu je jasno obrazloženo kako se ogromna moć koju UN preuzima koristi kako bi se vlast preusmjerila s nacionalnih državnih organa i vlasti na lokalne vlasti koje se direktivno upućuju kako da kontroliraju prirodnu sredinu pa malim koracima i čitav svijet.’ Sve što se sada čeka jest da ljevičarski režimi pod kontrolom UN do kraja primjene Agendu 21 i uspostave najdivljačkiju, najopasniju i najgluplju kontrolu koju ste ikada vidjeli u povijesti čovječanstva”, rekao je Monckton, koji je još dodao da je Ugovor koji će se ove godine potpisati među svim državama svijeta na klimatskom summitu, zapravo đavolji ugovor kojim će sve države postati dio jednog zastrašujućeg sustava kontrole koji se naziva Novi svjetski poredak.
Upravo je zbog toga zaista šokantno da NASA-ina istraživanja pokazuju da se planet hladi, a ne zagrijava i da to prešućuju svi mediji svijeta, iako je riječ o najvećoj zavjeri nad čovječanstvom ikada do sada. Toliko velikoj da se o tome uopće ne smije govoriti. Riječ je o pravoj diktaturi  i jednoumlju, a to dokazuje i otkaz poznatog francuskog TV-meteorologa Philippe Verdiera koji je nedavno i objavio  knjigu Climat Investigation i preko noći nestao sa scene. A dobio je otkaz u svojoj TV kući na francuskoj televiziji. U knjizi je razotkrio laž o klimatskim promjenama u propagiranoj formi koju šire znanstvenici koji su postali “taoci politike” i koji su plaćeni objavljivati lažne podatke.
Sumnjivi se podatci jednostavno naručuju od svjetskih organizacija kao što je UN, a u knjizi piše da smo svi postali “taoci jednog globalnog skandala koji se vrti oko klimatskih promjena – to je cijela jedna ratna mašinerija čiji je cilj držati na sve u strahu i podložnosti, što im na kraju krajeva i uspijeva zbog šutnje medija.”
Podsjetimo, i akademik Paar više je puta za naš portal naglasio da su teorije o globalnom zatopljenju jedna velika glupost te dodao: ‘Sada se nalazimo u  poodmakloj fazi “međuledenog doba”, koje traje već oko jedanaest tisuća godina’ te je također napomenuo da se ledena ploča sve više povećava, a ne smanjuje, kako tek sada priznaje i NASA!

1 komentar:

  1. Interesantan clanak, klimatske promene generalno se desavaju I sve u svemu to je jedan pompezan naziv za nesto sasvim prirodno, klima se menja iz mnogo razloga, prvenstveno iz lokalnog delovanja a zatim imamo I interakciju sa svemirom, problem zagadjenja su resivi, posumljavanje je moguce, napraviti od pustinje plodno tlo, stvar je da se iz oskudnih merenja pravi citava nauka. Cinjenica jeste da distribucija padavina se menja, kao I ciklusi vazdusnih strujanja, ploce se I dalje pomeraju ko sto su se pomerale I pre. Sta je cilj novog svetskog poretka je ono sto bi bilo lepo da ste objasnili u clanku, dati njegov opis I definiciju, nauka kao nauka nije kriva, krivi su oni koji donose zakljucke I izvrcu cinjenice. "Sea ice surrounding Antarctica reached a new record high extent this year, covering more of the southern oceans than it has since scientists began a long-term satellite record to map sea ice extent in the late 1970s. The upward trend in the Antarctic, however, is only about a third of the magnitude of the rapid loss of sea ice in the Arctic Ocean." NASA, "Arctic sea ice, frozen seawater floating on top of the Arctic Ocean and its neighboring seas, is in constant change: it grows in the fall and winter, reaching its annual maximum between late February and early April, and then it shrinks in the spring and summer until it hits its annual minimum extent in September. The past decades have seen a downward trend in Arctic sea ice extent during both the growing and melting season, though the decline is steeper in the latter.

    This year’s maximum was reached 15 days earlier than the 1981 to 2010 average date of March 12, according to NSIDC. Only in 1996 did it occur earlier, on Feb. 24. However, the sun is just beginning to rise on the Arctic Ocean and a late spurt of ice growth is still possible, though unlikely." citirano sa https://www.nasa.gov/content/goddard/2015-arctic-sea-ice-maximum-annual-extent-is-lowest-on-record, disbalans u rastu I kolicini leda na severu I jugu je veci nego ikada, stim sto rast leda na jugu ne nadopunjuje u potpunosti gubitak leda na severu. Nauka iza ovoga ne moze da stane u komentar ali kao I vecina blogova I tabloida danas cilj je samo pompeznost I pracenje ne I korektnost I tacnost, izneli ste dosta zaimljivih cinjenica I pokusajte tako I dalje iznoseci I one koje I'm kontriraju I praveci dobru naucnim cinjenicama zasnovanu raspravu. U usporedbi sa vecinom vesti koje se pompezno objavlju na internetu ova je bila zanimljiva I naterala me da malo istrazim cinjenice koje ste izneli :)

    OdgovoriIzbriši